Change language: English
KEI-loper 2019
De KEI-week is de algemene introductieweek voor alle aankomende studenten in Groningen. Dit jaar vindt de KEI-week plaats van maandag 12 tot en met vrijdag 16 augustus 2019. Het is de perfecte gelegenheid om de stad en al haar mogelijkheden te leren kennen en zo alle leuke aspecten van het studentenleven te ontdekken. Tijdens de KEI-week is niets verplicht en kun je zelf kiezen aan welke evenementen je wel en niet mee wilt doen!

KEI-loper inschrijving

Voor €25,- heb je toegang tot alle evenementen in de KEI-week. Ook kun je naar alle feesten en optredens, ontvang je een bonnenboekje met kortingsbonnen voor eten en drinken tijdens de KEI-week. Verder ontvang je nog een KEI-tasje met alle informatie die je tijdens de KEI-week nodig hebt. Op de Daginschrijving zelf zal de inschrijving €28,- kosten.

Als KEI-loper word je ingedeeld in een groep met ongeveer 15 andere KEI-lopers. Een Nederlandse groep is een groep met Nederlandse eerstejaars studenten. Een Gemengde groep is een groep met eerstejaars uit Nederland en internationale studenten, de voertaal is hier Engels. Studeer je al langer maar ben je nieuw in Groningen, dan kan je je inschrijven in de Doorstroom groep, hierin zitten ouderejaars studenten.

   
Prijs: € 25,00
   
Optie:

Interesse

De groepen worden indien mogelijk aan de hand van interesses ingedeeld. Kies hieronder de volgorde van interesses die jij het leukst vindt, de opties staan weergegeven van leuk naar minder leuk.
Optie:

Tegoed

Tegoed voor tijdens de KEI-week kun je hier alvast bestellen. In de KEI-week kost fris €1,20 en bier/wijn €1,80. Tijdens de KEI-week krijg je een bandje waar jij je tegoed op kan zetten om drankjes te halen. Je kan nu alvast geld op dat bandje zetten dat tijdens de Daginschrijving voor jou zal klaarliggen.

Voor het opwaarderen van je tegoed wordt €0,29 in rekening gebracht. Na de KEI-week wordt het resterende bedrag dat nog op je bandje staat teruggestort op je rekening.
   
Prijs: € 0,29
   
Selecteer:
Optie:

Slaapplaats

Zoek je onderdak tijdens de KEI-week? Dat kan! Als je nog geen kamer hebt gevonden in Groningen is het gemakkelijk om te blijven slapen in Groningen tijdens de KEI-week. Veel ouderejaars studenten stellen namelijk hun huis beschikbaar waar je tegen een kleine vergoeding kunt logeren. Daarnaast biedt Stichting KEI slaapplekken aan in de vorm van de Usva Sleep-In , het KEI-hostel! en de KEI-camping. De KEI-camping kost €45,-, de Usva Sleep-in kost €51,- en het KEI-hostel €100,-.

Als je wil blijven slapen in de Usva Sleep-in, het KEI-hostel of op de KEI-camping kan je dat hier opgeven. Als je in een studentenhuis wil blijven slapen, kun je dit doen via de KEI-website. Klik hier voor meer informatie willen over de slaapmogelijkheden.

Het is ook mogelijk om later een slaapplek te kopen, maar wees er snel bij want op = op!

Selecteer:
Optie:

Informatie over een fiets tijdens KEI-week

Binnenkort komt er een Swapfiets Introdeal. Kijk voor meer informatie over Swapfiets op swapfiets.nl.

Heb jij interesse in een Swapfiets Introdeal en wil je daar nog wat meer informatie over via de mail?
Selecteer:

Goede doel

Ik steun het goede doel van de KEI-week; Kids United Groningen, met een bedrag van €1,00 - €5,00. Kijk voor meer informatie over Kids United Groningen op kids-united.nl.
Selecteer:
Optie:

Functiebeperkt

Ik heb een functiebeperking en wil graag meedoen aan de KEI-week. Ik wil graag dat de organisatie contact met me opneemt voor meer informatie.
Selecteer:

Hoe ben je bekend geworden met de KEI-week?

Optie:

Duurzaamheid KEI-week

Ik verklaar hierbij dat ik bewust ben dat de KEI-week bezig is met duurzaamheid.
Optie:

    
Toelichting

Je gaat je nu inschrijven als KEI-loper voor de KEI-week. Het inschrijfproces bestaat uit de volgende stappen:

  1. Productkeuze
  2. Je gegevens
  3. Overzicht
  4. Betaling via iDeal of creditcard
  5. Bevestiging

Doorloop alle stappen. We raden het af om de 'terug-knop' van je browser te gebruiken.


Het is niet mogelijk om je geld terug te krijgen wanneer je je in hebt geschreven voor de KEI-week of een ander product hebt gekocht. Wanneer je nog niet zeker weet of je de KEI-week kunt lopen, kun je dus beter nog even wachten met inschrijven. De KEI-week heeft geen maximum aantal deelnemers.

Heb je vragen over je inschrijving, de KEI-week of Stichting KEI? Klik hier voor FAQ of neem contact met ons op via subscriptions@keiweek.nl of 050 363 80 90.


© 2016 Stichting KEI | Powered by 3WA